Julebord & Årsfest

Vi har satt opp et utvalg av våre mest populære aktiviteter – perfekt til julebordet og KICK-OFF!

POWERPLAY CHAMPIONSHIP: CHRISTMAS EDITION

Tettpakket aktivitetsarrangement omgivelser med høyt tempo og spennende utfordringer. Powerplay Championship oppleves som morsom og engasjerende, samt at det kan gi et faglig etterspill om ønskelig. Vi tilpasser oppgavene etter gruppen og alltid med en god variasjon av praktiske, teoretiske, kreative og morsomme utfordringer. Julestemning inkludert!

THE STATEMENT

The Statement er en perfekt ”Icebreaker” på deres julebordet eller kick-off. Aktiviteten skal representere et budskap som er viktig for bedriften, som f.eks kjerneverdier. En utrolig engasjerende og kreativ oppgave som får hele laget til å kommunisere, tenke og jobbe kreativt sammen.

THE POWER ESCAPE

X antall hotellrom er identisk utstyrt med koder, nøkler, gåter, og skjulte ledetråder. På veggen henger Skrik maleriet låst fast. Rommet må undersøkes nøye etter alle ledetråder. Alt dere trenger for å finne koden til maleriet er i rommet og i de kreative hodene deres. Dere har 60 morsomme og adrenalinfylte minutter på å stjele Skrik før Fru Lycke kommer hjem…

Bruk linken nedenfor for å booke aktiviteter!

Relaterte Artikler

Kompani Powerplay

   - Ny aktivitet

En av våre nyeste aktiviteter er Kompani Powerplay som er en skreddersydd aktivitet som utfordrer dere både individuelt og som del av et team. Evnen til å løse problemer og tenke utenfor.

Jord til Bord

   - En kulinarisk opplevelse

Et annerledes matkonsept med sterkt fokus på kommunikasjon og samarbeid mellom grupper. Resultatet blir en 3-retters middag med tid for refleksjoner og felles evaluering. Kritiske spørsmål blir stilt slik at deltagerne bevisstgjøres.

Sun Power

   - Ny aktivitet

Sun Power er en innovativ aktivitet, der bærekraft og miljø står i fokus. Lagene skal bygge et hus med et strømdrevet pumpesystem som skal drives av solcellepaneler. Målet er å produsere mest.

Fyll ut dette skjemaet,
så tar vi kontakt for rådgivning

    Live fra Instagram